آیا می دانید سریع ترین روش تعویض سیم کارت همراه اول در کوتاه ترین زمان چگونه است. آیا تاکنون برای شما پیش آمده بخاطر در آوردن سیم کارت همراه اول از گوشی هوشمندتان سیم کارت دچار آسیب دیدگی شود. به عنوان مثال سیم کارت بشکند و دیگر قابل استفاده نباشد، در چنین زمانی چه کاری می کنید. زمانی که چیپ سیم کارت دچار آسیب دیدگی شود، دیگر قابلیت وصل شدن به شبکه همراه اول را نخواهد داشت، دیگر قادر به سرویس دهی نیست. در صورت شما باید سیم کارتتان را تعویض کنید، با ما تا انتها همراه باشید. در این نوشته به صورت کامل شرایط تعویض سیم کارت همراه اول و هزینه تعویض سیم کارت را مورد بررسی قرار می دهیم. آیا می دانید استعلام سیم کارت همراه اول ، ایرانسل ، رایتل چگونه صورت می گیرد.
جالب است بدانید مشترکین سیم کارت های همراه اول اعتباری و دائمی در صورتی که سیم کارت آسیب ببیند و قابلیت استفاده نباشد، باید به دفاتر خدمات رسانی تعویض سیم کارت همراه اول بروید. شما می توانید برای دریافت و تعویض سیم کارت جدید فقط کافیه به دفاتر خدمات رسانی مراجعه کنید. اگر شما هنگام وارد کردن سیم کارت داخل گوشی هوشمندتان پیام Insert Simcard یا Card rejected برای شما فرستاده شد، این پیام به دلیل آسیب دیدن گوشی شما می باشد، در این صورت حتما باید تعویض سیم کارت همراه اول صورت بگیرد.
در بخش بالا اشاره کردیم برای تعویض سیم کرات همراه اول باید حتما به دفاتر خدمات رسانی اپراتور همراه اول مراجعه کنید. اگر شما تمایل به خدمات رسانی در ساعت های غیر اداری می باشید آیا می دانید به کجا باید مراجعه کنیم. اپراتور همراه اول به خاطر رضایت مشتری در دفاتر مخصوصی در روز های خاصی خدماتی مانند تعویض سیم کارت همراه اول صورت می گیرد. این مراکز مخصوص تلفن ثابت در تهران در مناطقه ( سلمان فارسی ، شیخ فضل اله ، نبوت ، مالک اشتر ، هجرت ) و سایر استان ها مراکز خصوصی دارند. اگر شما قصد تعویض سیم کارت قدیمی همراه اول را دارید، می توانید به این مراکز مراجعه کنید. جالب است بدانید تعویض سیم کارت سوخته اپراتور همراه اول شما از این طریق می توانید اقدام کنید.
جالب است بدانید تعویض سیم کارت همراه اول در زمان فعال سازی سیم کارت باید به صورت حضوری اقدام کنید. در این صورت مالک اصلی سیم کارت یا کسی که وکیل ،مالک سیم کارت است باید به صورت حضوری در دفاتر حاظر شوند. در این صورت تعویض سیم کارت همراه اول انجام می شود، آیا می دانید مدارک لازم برای تعویض سیم کارت چیست؟
اگر شما مالک سیم کارت نبودید و از سیم کارت در گوشی هوشمندتان استفاده می کردید. همچنین سیم کارت آسیب ببینید، شما امکان تعویض سیم کارت همراه اول را نخواهید داشت. به عنوان مثال اگر سیم کارت به نام برادرتان باشد و سیم کارت آسیب ببیند برای تعویض سیم کارت همراه اول جدید مالک اصلی سیم کارت برادرتان حتما باید در دفاتر حضور پیدا کنند. اگر سیم کارت شما فقط مشکل قدیمی بودن دارد، تمایل دارید سیم کارت یوسیم دارید به مراکز خدمات رسانی اپراتور همراه اول مراجع کنید.
جالب است بدانید زمانی که شما تمایل به ثبت در خواست تعویض سیم کارت دارید به دفاتر خدمات رسانی مراجعه کنید. در این صورت فرم را از نمایندگان تحویل می گیرید. اگر تمایل دارید بدانید این فرم چه اطلاعاتی از شما می خواهد. برای سیم کارت دائمی همراه اول همچنین سیم کارت اعتباری همراه اول فرم درخواست متفاوتی دارد. شما برای درخواست تعویض سیم کارت همراه اول سیم کارتی که دیگر قابلیت استفاده را ندارد، تعویض سیم کرات سوخته کافیست فرم درخواست را پر کنید. جالب است بدانید تعویض سیم کارت سوخته شده و آسیب دیده سیم کرات دائمی و اعتباری همراه اول کاملا متفاوت است.
جالب است بدانید هزینه تعویض سیم کارت اعتباری همراه اول سیم کارت ی که آسیب دیده یا گم شده 10.000 تومان برای سیم کارت دائمی نیز 10.000 تومان است. اگر شما تمایل به تعویض سیم کارت به نسل 3 و 4 دارید یعنی تدیل سیم کارت همراه اول به یوسیم هزینه تعویض سیم کارت همراه اول دائمی و اعتباری یکسان است. آیا می دانید اپراتور همراه اول یکی از بهترین اپراتور های تلفن در ایران می باشد. اپراتور همراه اول اولین اپراتور بزرگ ایران کی باشد، این اپراتور در مدت زمان تاسیس موفقیت های بزرگی را به دست آورده است. جالب است بدانید سیم کارت 0912 اقساطی همراه اول یکی از بهترین کارهای اولین اپراتور برای هدف های بلند مدت می باشد. با توجه به تمایل مشترکین به خرید سیم کارت ارزان همراه اول ، تولین اپراتور بزرگ کشور در این راستا قدم نهاد. نکته مهمی که در این نوشته قصد بررسی آن را داریم ، تعویض سیم کارت همراه اول می باشد. اپراتور همراه اول یک امکان جذاب را فراهم کرد که مشترکین همراه اول در صورت مخدوش بودن سیم کارت یا عدم استفاده از سیم کارت پیام Insert Simcard یا Card rejected برای شما ارسال می شود. شما با مراجعه به دفاتر خدمات رسانی اپراتور های بزرگ درخواست تعویض سیم کارت همراه اول را بدهید. برای ثبت درخواست شما باید شرایط دریافت تعویض سیم کارت اپراتور همراه اول را داشته باشید.
حضور پیدا کردن مالک سیم کارت یا وکیل مالک و همراه داشتن اصل وکالت و کپی الزامی است، تکمیل و امضای فرم درخوست ، همراه داشتن اصل و کپی کارت ملی ، ارائه اصل قبض پرداختی دوره اخر سیم کارت اعتباری و دائمی همراه اول الزامی می باشد.
آیا می دانستید مشترکینی که سیم کارت قدیمی دارند و می خواهند سیم کارتشان را تعویض کنند، به دفاتر خدمات ارتباطی همراه اول مراجعه کنند و سیم کارت جدید همراه اول را دریافت کنند. جالب است بدانید اگر مشترکی شماره PIN (Personal Identity Number) را اشتباه وارد کند ی فراموش کند بعد از 3 بار تکرار سیم کارت همراه اول شما قفل می شود ، مشترک برای فعال سازی مجدد باید کد 8 رقمی PUK UnblockingKey Personal را وارد کنید. اگر بعد از وارد کردن کد PUK به صورت اشتباهی تا سه بار برای بار اهر سیم کارت می سوزد و دیگر قابل استفاده نمی باشد. جالب است بدانید کد PUK درج شده در سیم کارت که به صورت محرمانه است به هیچ صورت نمی توان آن را تغییر داد. در صورتی که سیم کارت گم بشود با این کد مالک سیم کارت می توانید سیم کارت جدید از اپراتور بگیرد. تعویض سیم کارت در ساعت های غیر اداری همچنین روز های تعطیل در برخی مراکز تلفن ثابت و دفاتر خدمات ارتباطی اپراتور ها در تهران و سایر اپراتور ها قابل استفاده می باشد. برای دریافت سیم کارت نسل چهارم USIM به یکی از دفاتر اپراتور همراه اول مراجعه کنید و سیم کارت نسل چهارم یوسیم USIM را دریافت کنید.
بسیاری از مشترکین سیم کارت همراه اول ، ایرانسل ، رایتل دائمی و اعتباری اپراتور ها در زمان خرید سیم کارت انتقال مالک سیم کارت صورت می گیرد. در این صورت نمی توان خدمات ویژه دریافت ریز مکالمات ، تعویض سیم کارت همراه اول و دیگر اپراتور ها ، قطع و وصل مجدد سیم کارت را انجام بدهند. جالب است بدانید تغییر مالکیت سیم کارت به صورت غیر حضوری وجود ندارد. این مشترکین در حال پیدا کردن مالک سیم کارت می باشند تا بدین صورت سیم کارت به نام آن ها در بیاید. ولی احتمال مهارجرت و فوت مالک وجود نخواهد داشت. در این صورت چه کاری باید انجام بدهیم. در ادامه با انتقال مالکیت سیم کارت بدون حضور پیدا کردن مالک ، سلب امتیاز مالکیت سیم کارت همراه اول ، انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل و رایتل همچنین تعرفه خدمات اپراتور همراه اول آشنا می شوید. جالب است بدانید بر اساس اطلاعیه ی وزارت ارتباطات برای سقف مجاز مشترکین می توانند حداکثر 10 سیم کارت فعال برای خود از ارتباطات سیار ایران خریداری کنند. اگر مشترکی بیش از یک سیم کارت دارد باید سیم کارت را انتقال بدهد. بعد از انتقال سیم کارت شماره تا زمان تکلیف سیم کارت غیر فعال خواهد بود.
جالب است بدانید افراد بسیاری هستند که چندین سال از یک سیم کارت استفاده می کنند که این سیم کارت به نام آن ها نیست و هیچ گونه آدرس و شماره تماس از مالک سیم کارت ندارد. مشترکینی که سیم کارت ایرانسل دارند که مدت زمان بسیاری از این سیم کارت استفاده می کنند، و تمایل دارند سیم کارت را به نام خود بکنند. ولی مالک سیم کارت را نمی شناسند ، باید سیم کارت ، کارت ملی ، کد پشتی همچنین آدرس محل سکونت خود را به دفاتر خدمات ارتباطی ایرانسل بدهند.
مشترکینی که دارنده سیم کارت اعتباری همراه اوال می باشند و مدت بسیاری است که از سیم کارت استفاده می کنند. و قصد دارند سیم کارت را به نام آن ها در بیاید. همراه داشتن سیم کارت ، کارت ملی ، کد پشتی ، آدرس محل سکونت خود را همراه داشته باشند و به دفاتر خدمات رسانی مراجعه کنند.
نکات مهم : قبل از مراجعه به مراکز خدمات رسانی همراه اول با شماره 9990 پشتیبانی تماس گرفته ،چرا که بسیاری از سیم کارت های اعتباری نمی توانند انتقال مالکیت صورت بگیرید. بدین صورت از پشتبانی سوال بپرسید سیم کارت اعتباری شما تغییر مالکیت صورت می گیرد. در زمان انتقال مالکیت سیم کارت بدون حضور مالک باید چندین سل از سیم کارت شما استفاده کرده باشید. در زمان تغییر مالکیت بدون حضور وراث فرد باید گواهی وراثت را و وکالت از وراث دیگر را داشته باشد و سیم کارت بدین صورت انتقال می یابد.
جالب است بدانید مشترکین همراه اول برای انتقال مالکیت باید مدارک مورد نیاز را همراه داشته باشند و به دفاتر ارتباطی مراجعه کنند.
جالب است بدانید هزینه انتقال مالکیت سیم کارت اعتباری 20.000 ریال و سیم کارت دائمی 80.000 ریال می باشد.
نکات مهم در مورد انتقال سیم کارت:
نوع خدمت ارتباطی همراه اول | تعرفه به ریال |
تعويض سيم كارت اعتباری | ۵۰۰۰۰ |
تعویض سیم کارت دائمی | ۷۰۰۰۰ |
تغيير مالكيت اعتباری | ۲۰۰۰۰ |
تغییر مالکیت دائمی | ۸۰۰۰۰ |
تغییر آدرس اعتباری و دائمی | ۲۵۰۰۰ |
وصل به تقاضای مشترک | ۲۵۰۰۰ |
تغییر وضعیت IDLEبه ACTIVE | رایگان |
مشترکین دارای سیم کارتایرانسل برای انتقال سیم کارت باید مدارک مورد نیاز را همراه داشته باشند ، و به دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید. برای تعویض سیم کارت ایرانسل مدارک باید همراه مالک سیم کارت باشد. شرایط تعویض سیم کارت ایرانسل عبارت از:
جالب است بدانید اتباع ایرانی داشتن کارت ملی برای انتقال سیم کارت الزامی می باشد. اشخاص حقوقی مدارک مانند: سند ثبت شرکت ، اظهار نامه مالی شرکت ، مجوز تجاری شرکت یا آگهی روزنامه ثبت شرکت الزامی است.
همچنین اتباع خارجی داشتن گذرنامه الزامی می باشد. جالب است بدانید افراد زیر 18 سال سن فرم ثبت تکمیل باید به نام یک فرد بالای 18 سال و همراه داشتن کارت ملی شخص صورت می گیرد.
مشترکین سیم کارت های رایتل برای انتقال مالکیت داشتن مدارک مورد نیاز را به دفاتر خدمات ارتباطی بدهید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای انتقال سیم کارت رایتل عبارت از :
جالب است بدانید مشترکین سیم کارت های رایتل می توانند در صورتی که سیم کارتشان سرقتیا آسیب دیدی شد برای تعویض سیم کارت رایتل اقدام کنند.برای تعویض سیم کارت رایتل می توان به دفاتر خدمات رسانی رایتل و نمایندگی های معتبر رفته و تعویض سیم کارت صورت می گیرد.
اگر سیم کارت در صورتی که گم شد یا به سرقت رفت سیم کارت خود را با یکی از روش های زیر تعویض کنید.
نکات مهم برای تعویض سیم کارت رایتل
جالب است بدانید سوزاندن یا مسدود کردن سیم کارت دلایل متعددی دارد. خرید سیم کارت امروزه بین مشترکین رشد چشم گیری داشته است. بدین صورت سیم کارت های خاموش بعد از مدت زمانی سوخته می شوند و دیگر نمی توان از آن ها استفاده کرد. اپراتور همراه اول برای مشترکین یک امکان جالبی را فراهم کرده است. این مشترکین با حضور در دفاتر خدمات ارتباطی همراه اول می توانند تقاضای تعویض سیم کارت جدید دهند و سیم کارت جدید به آن ها داده می شود. جالب ایت بدانید اپراتور همراه اول همیشه در راستا خدمات دهی به مشترکین تلاش کرده تا رضایت کاربران را جلب کند. اپراتور همراه اول برای مشترکینی که از سیم کارت قدیمی همراه اول استفاده می کنند، این افراد می توانند بدون پرداخت هزینه ای سیم کارت خود را تعویض کنند.این امکان در صورتی است که در شهر های مختلف هزینه بسیاری از مشترک برای تعویض سیم کارت همراه اول گرفته می شود. اپراتور همراه اول هزینه در نظر گرفتع برای تعویض سیم کارت همراه اول خیلی کمتر و هزینه برای این موضوع مشخص است. مسئولین ارتباطات سیار تاکید برای هزینه بالای از سوی واحد فعال در مراکز فروش گوشی و لوازم جانبی خلاف قانونی مقررات می باشد. از مشترکین خواسته اگر با این موضوع روبه رو شدند به دفاتر همراه اول اطلاع بدهند. شرایط و مدارک لازم برای تعویض سیم کارت همراه اول عبارت از: حضور پیدا کردن مالک سیم کارت یا وکیل حقوقی در دفاتر خدمات ارتباطی – تکمیل و امضای فرم تعویض سیم کارت- همراه داشتن اصل کارت ملی و کپی الزامی است- همراه داشتن اصل وکالت نامه در صورت حضور وکیل الزامی می باشد- امضا و اثر انگشت فرم تعویض سیم کارت – ارائه اصل و کپی شناسنامه – از مهم ترین شرایط تعویض سیم کارت می باشد. زمانی که سیم کارت همراه اول دائمی باشد همراه داشتن قبض صورت حساب پایان دوره الزامی می باشد.این صورت حساب توسط مشترک باید پرداخت شود. جالب است بدانید مشترکین و کاربران سیم کارت اعتباری با رائه اصل تصویر کارت ملی و برگه فرم سیم کارت می توانند برای تعویض سیم کارت سوخته اقدام کنند. این مشترکین باید به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنند هزینه تعویض سیم کارت همراه اول اعتباری از اعتبار وی کاسته می شود. تعویض سیم کارت در ساعت های غیر اداری می توان به دفاتر تلفن ثابت در تهران ( سلمان فارسی- شیخ فضل اله – نبوت – مالک اشتر – هجرت همچنین مرکز قدس و در سایر استان ها به دفاتر ارتباطی مراجعه کنید.زمانی که مشترکی رمز PIN Personal Identity Number را اشتباه وارد کرد بعد از 3 بار سیم کارت برای وی قفل می شود برای فعال سازی مجدد کد 8 رقمی PUK Personal Unbloking Key الزامی است. در صورت اشتباه وارد کردن 3 بار PUK سیم کارت برای مشترک سوخته و دیگر قابل استفاده نمی باشد. آیا می دانید خدمات تلفن ثابت سازمانی به چه صورت می باشد؟