وب سایت مای رند - مرکز خرید و فروش سیم کارت
ثبت نام ورود
خرید سیم کارت رند از شهر سیم
بلاگ | خدمات سیم کارت

راهنمای انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل

انتشار ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ . بروز رسانی ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ ۲۱:۰۲ . ۵۰۸۹۸ بازدید

همواره یکی از دغدغه‌های کاربران سایت مای رند، پیرامون روش‌های انتقال مالکیت سیم کارت و نکات آن بوده است. می‌توان گفت انتقال مالکیت سیم کارت جزو پرتکرار ترین سوالات کاربران مای رند از بخش پشتیبانی است. خُب این دغدغه به جاست و چه از نظر مالی و چه از نظر حقوقی بسیار مهم است. لذا بر آن شدیم تا به عنوان بزرگترین و معتبر‌ترین پایگاه اینترنتی خرید فروش سیم کارت کشور، تمام جوانب و مسائل و نکات مربوط به بنام زدن و انتقال مالکیت سیم کارت را بررسی کرده و به سوالات مهم این بخش پاسخ دهیم

 

انتقال مالکیت سیم کارت

 

لزوم انتقال مالکیت سیم کارت

شاید برای برخی از کاربران و مشترکان سیم کارت های دائمی و اعتباری هنوز اهمیت به نام زدن سند سیم کارت را درک نکرده باشند و بپرسند اصلا چرا باید هنگام خرید و فروش سیم کارت، مالکیت آن را انتقال دهند؟ در حالی که شاید آن سیم کارت نهایتا 5 هزار تومان می‌ارزد؟

در پاسخ به اهمیت انتقال مالکیت سیم کارت از دو منظر به بررسی و ارائه نکات آن می‌پردازیم.

نکته اول و مهم این است که اصولا استفاده از تمام خدمات، مزایا و امتیازات سیم کارت بر اساس قوانین اپراتور ها فقط توسط مالک سیم کارت امکان پذیر است. یعنی اگر نیاز به سوزاندن سیم کارت، دریافت پوکه جدید، پرینت مکالمات و … باشد، فقط فردی که انتقال مالکیت سیم کارت به نام او انجام شده است قادر خواهد بود تا موارد مذکور را انجام دهد.

 

روش های انتقال مالکیت سیم کارت

 

مالکیت سیم کارت و چالش های حقوقی و قضایی

اما از سویی دیگر اگر بخواهیم نیم نگاهی به مسائل حقوقی این موضوع داشته باشیم باید گفت: اولا سیم کارت هم همچون خودرو و یا سهام بورس، مال منقول محسوب می‌شود. البته به صورت پیش فرض مالکیت اموال منقول نیازی به سند رسمی ندارد و صرف تصرف آن ها نشان دهنده ی مالکیت است. در واقع اموال منقول دست هر کس که باشد مال اوست. ( برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مواد 35 تا 37 قانون مدنی را مطالعه کنید).

با این حال برخی اوقات برای نقل سند گونه ای از اموال منقول مانند وسایل نقلیه (خودرو، موتورسیکلت و...) یا سهام بورس تنظیم نمودن سند رسمی و ارائه آن برای اثبات مالکیت ضروری است. سیم کارت نیز از این قاعده مستثنی نیست و مطابق با قانون باید هنگام خرید و فروش سند آن بنام شود و انتقال مالکیت آن به صورت رسمی صورت پذیرد.

علت این باید آن است که سیم کارت، خودرو و سهام بورس به دلیل ماهیتشان و همچنین موارد استفاده ای که دارند از اهمیت بیشتری برخوردارند و منازعات و چالش های فراوانی حول محور این نوع از اموال پیش می‌آیند. به همین خاطر سند رسمی مالکیت در حل و فصل منازعات و همچنین در پیگیری مسائل کیفری و حقوقی مربوط به سیم کارت می‌تواند بسیار راهگشا و مفید باشد.

 

انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل

 

شرایط اصلی و نکات مهم در انتقال سند مالکیت سیم کارت

اپراتور های همراه اول، ایرانسل و رایتل هر کدام شرایط خاصی برای انتقال مالکیت سیم کارت در نظر گرفته اند که در ادامه و به صورت مجزا به آنها خواهیم پرداخت. اما یک سری شرایط اصلی و عمومی برای انتقال سند سیم کارت وجود دارد که در هر صورت باید وجود داشته باشند و برای همه اپراتور ها و افراد مشترک است.

شرط اول این است که هم انتقال دهنده (فروشنده) و هم انتقال گیرنده (خریدار) سیم کارت باید به سن قانونی یعنی 18 سال رسیده باشند. البته این بدان معنا نیست که صاحب سیم کارت نمی‌تواند کمتر از 18 ساله باشد! اگر فردی کمتر از 18 سال سن داشته باشد انتقال مالکیت سیم کارت توسط ولی قهری او انجام می‌گردد. همچنین توجه داشته باشید اگر یکی از دو طرف نقل و انتقال سند سیم کارت، به سن قانونی نرسیده اما از دادگاه «حکم رشد» گرفته، با همان حکم رشد دیگر احتیاجی به حضور ولی قهری نیست. نمونه این نوع انتقال مالکیت سیم کارت (زیر سن قانونی) سیم کارت های کودک و نوجوان هستند.

یک شرط مهم دیگر آن که سیم کارت مدنظر باید در زمان تغییر مالکیت یا ثبت، در شبکه اپراتور فعال باشد و قطع نگشته باشد. خوب است بدانید که نکته مهم دیگر در بنام زدن سند سیم کارت آن است که خط مذکور نباید قبل از این مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد! یعنی اگر در گذشته هر گونه حکم یا دستور قضایی یا سابقه تغییر مالکیت ناقص برای سیم کارت وجود داشته باشد، کار تغییر مالک آن برای فروشنده و خریدار عملا غیر ممکن می شود.

در نهایت ارائه آدرس دقیق و کد پستی ده رقمی خریدار و فروشنده در هنگام تنظیم سند انتقال مالکیت سیم کارت، نیز الزامی است.

معاوضه سیم کارت

اگر به دنبال معاوضه سیم کارت خود هستید و می‌خواهید سیم کارت دائمی و یا اعتباری خود را عوض کنید مای رند در خدمت شماست.

.

انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول

 

نحوه استعلام مالکیت سیم کارت

قبل از انتقال مالکیت سیم کارت شاید به دنبال این باشید که بدانید اصلا چه تعداد سیم کارت و چه شماره هایی به نام شما هستند؟

برای این منظور می‌توانید مالکیت سیمکارت خود را از روش های زیر استعلام نمایید.

1- ارسال شماره کد ملی خود به سرشماره ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ یا به سرشماره ۳۰۰۰۱۵۰ (از طریق پیامک)

2- مراجعه به سامانه استعلام خطوط - سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به آدرس https://mobilecount.cra.ir (به صورت آنلاین)

شما مشترکین سیم کارت اپراتور های همراه اول، ایرانسل ، رایتل و شاتل موبایل می‌توانند با استفاده از این دو روش، از تعداد و جزئیات سیم کارت‌ هایی که با شماره ملی تان ثبت گشته است، مطلع گردید. فقط به خاطر بسپارید که استعلام مالکیت سیم کارت توسط مشترکین فقط هر ۱۰ روز یک بار امکان پذیر است.

 

انتقال مالکیت سیم کارت رایتل

 

انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول

برای انتقال مالکیت سیم کارت دائمی یا اعتباری همراه اول فروشنده و خریدار باید به صورت همزمان در دفاتر امور مشترکین همراه اول حضور به هم رسانیده و با تکمیل فرم ها و درج امضا و اثر انگشت خود مراحل انتقال سند مالکیت را انجام دهند. هزینه انتقال مالکیت سند سیم کارت اعتباری همراه اول دو هزار تومان و سیم کارت دائمی همراه اول هشت هزار تومان می‌باشد.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای انتقال سند سیم کارت همراه اول

همانگونه که گفته شد فروشنده و خریدار یا وکلای قانونی آنها باید به صورت همزمان در دفتر امور مشترکین سیم کارت همراه اول حاضر شوند. سپس سند انتقال مالکیت سیم کارت تنظیم و تکمیل شده و با امضا و اثر انگشت طرفین معامله رسمیت می‌یابد. خریدار یا وکیل وی باید به صورت جداگانه فرم تعهدات را تایید کند.

اصل و کپی کارت ملی خریدار و فروشنده تنها مدرک مورد نیاز برای بنام زدن سند سیم کارت است. اگر یکی از متعاملین حقوقی (مثلا شرکت) باشد ارائه روزنامه رسمی شرکت، معرفی نامه نماینده ی مربوطه و کارت ملی او، الزامی است.

همچنین در صورت مراجعه وکیل به جای نفر اصلی، وی باید اصل و کپی وکالتنامه قانونی خود را به همراه داشته باشد.

چرا سیم کارت 912 یکی از پرطرفدارترین‌هاست؟

اگر جزو علاقه‌مندان به سیم کارت های 0912 هستید این مطلب را از دست ندهید!

 

فروش سیم کارت

 

محدودیت در انتقال سند سیم کارت

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سال هاست که اعلام نموده اند: ��قف مجاز واگذاری سیم کارت به مشترکین حقیقی تا نهایتا ۱۰ سیم کارت فعال برای هر نفر است. یعنی یک فرد به طور کل بیشتر از 10 سیم کارت فعال نمی‌تواند داشته باشد.

اگر خریداری دارای بیش از ۱۰ سیم کارت فعال باشد پس از نقل و انتقال سند مالکیت، شماره موبایل جدیدش تا زمان تعیین تکلیف خط به صورت غیرفعال خواهد بود. البته تمام این محدودیت برای اشخاص حقیقی است و اشخاص حقوقی مثل شرکت ها و موسسات از این قاعده مستثنی هستند.

همچنین این محدودیت برای تمام اپراتور های همراه اول، ایرانسل و رایتل وجود دارد و یک شرط عمومی است. 

چگونه مالکیت سیم کارت ایرانسل را انتقال دهیم؟

دفاتر خدمات ارتباطی و نمایندگی های ایرانسل از مراکز مهم و اصلی برای انتقال مالکیت سیم کارت است. شرایط تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل همانند اپراتور همراه اول است و خیلی تفاوت ندارد. اما ذکر چند نکته مهم برای سند زدن سیم کارت ایرانسل ضروری است.

برای انتقال مالکیت سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل ، مالک فعلی سیم‌کارت باید همراه با پوکه سیم‌کارت، خود چیپ سیم‌کارت و کارت ملی جدید و خریدار نیز با کارت ملی جدید، آدرس دقیق پستی و کدپستی 10 رقمی آخرین محل سکونت، به نمایندگی های فروش یا مراکز فروش و خدمات ایرانسل مراجعه نموده و برای بنام زدن سند سیم کارت اقدام کنند. به یاد داشته باشید که حضور همزمان فروشنده و خریدار برای تغییر مالکیت سیم کارت ضروری می‌باشد.

قبلا در مطلبی جداگانه پیرامون نحوه انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل و نکات مربوط به آن در بلاگ مای رند صحبت کرده ایم.

سرویس تماس بان همراه اول

آیا تا به حال از سرویس تماس بان همراه اول استفاده کرده اید یا می‌خواهید استفاده کنید؟ این مطلب را بخوانید.

 

انتقال سند سیم کارت

 

بنام زدن سند سیم کارت رایتل از چه طریقی امکان پذیر است؟

مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری رایتل باید برای انتقال مالکیت سیم‌کارت خود به شخص دیگر می‌توانند به همه ی مراکز فروش رایتل و همچنین نمایندگان فروش و خدمات اپراتور رایتل مراجعه کنند. پس از انجام عملیات انتقال مالکیت سیم کارت رایتل، تملک فروشنده لغو و فرد خریدار، مالک جدید سیم‌کارت رایتل محسوب می‌شود.

مدارک و شرایط لازم جهت انتقال مالکیت و سند سیم‌کارت رایتل

علاوه بر مدارک شناسایی که قبلا در اپراتور های همراه اول و ایرانسل به آن اشاره شد، قطعه فیزیکی سیم‌ کارت رایتل را باید به همراه داشته باشید. چنانچه سیم کارت رایتل انتقالی، دائمی باشد باید صورتحساب میان دوره آن پرداخت گردد. اگر سیم کارت رایتل به شکل یک طرفه یا دو طرفه مسدود باشد، فقط بعد از رفع مسدودی، انتقال مالکیت سیم کارت انجام می‌گردد.

توجه داشته باشید که بعد از انتقال مالکیت سیم کارت رایتل، اعتبار پولی و همه ی بسته‌ های اینترنت و مکالمه که مشترک برای خریدشان هزینه پرداخت کرده، به خریدار منتقل می‌شود.

 

آموزش انتقال مالکیت سیم کارت

 

انتقال مالکیت سیم کارت به صورت غیر حضوری امکان پذیر است؟

این مسئله را به یاد داشته باشید که انتقال سند مالکیت سیم کارت به صورت غیر حضوری به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و هرکس مدعی انتقال مالکیت به صورت آنلاین یا غیر حضوری شد باید به ادعایش شک کرد.

همانگونه که انتقال هیچ سند رسمی ای (مثل سند خودرو و ملک) به صورت غیر حضوری امکان پذیر نیست! پس در هر صورت حضور در دفاتر خدمات ارتباطی و امور مشترکین برای امضا و اثر انگشت سند ضروری است.

البته خوب است بدانید اگر از فروشگاه مای رند، سیم کارت خریداری نمایید، این امکان برای شما فراهم شده است تا مدارک خود را به صورت آنلاین برای فروشنده ارسال نموده و سپس برای دریافت سیم کارت و امضا سند به نزدیکترین دفتر خدمات ارتباطی محل سکونتتان مراجعه نمایید. یعنی نیاز به حضور همزمان و یا در دفتر خاصی نیست! اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید با پشتیبانی سایت مای رند تماس بگیرید.

راهکار ایرانسل برای تغییر مالکیت سیم کارت های ایرانسل

اگر از مشترکین ایرانسل هستید و می‌خواهید مالکیت سیم کارت خود را تغییر دهید این مطلب را از دست ندهید.

یک نکته مهم در تغییر مالکیت سیم کارت های دائمی و اعتباری

اگر سیم کارتی را تازه خریداری نموده یا جدیدا ثبت نام یا تعویض کرده اید، به یاد داشته باشید که بعد از گذشت حداقل بیست روز می‌توانید برای انتقال مالکیت آن اقدام کنید و قبل از این تایم ، تغییر مالکیت سیم کارت امکان پذیر نخواهد بود.

آیا تا به حال تجربه تغییر مالکیت سیم کارت را داشته اید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط
نحوه پرداخت بدهی خط 0912
بلاگ | خدمات سیم کارت
نحوه پرداخت بدهی خط 0912
امروزه با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید به راحتی توسط امکاناتی مانند سامانه‌ های الکترونیکی، تلفن بانک، کدهای دستوری و یا اپلیکیشن های پرداخت...
مقایسه بهترین ساعت هوشمند سیم کارت خور در بازار
بلاگ | لوازم جانبی
مقایسه بهترین ساعت هوشمند سیم کارت خور در بازار
امروزه ساعت های هوشمند سیم کارت خور یا واچ فون، یکی از محبوب ترین گجت ها و فناوری های جدید و مدرن است. این ساعت به دلیل کاربردهای فراوانی...
مزایا و معایب گوشی های دو سیم کارت
بلاگ | سیم کارت
مزایا و معایب گوشی های دو سیم کارت
در این نوشته چیز هایی که باعث به وجود آمدن ذهنیت غلط در مورد این نوع گوشی ها شد و حقیقت در مورد گوشی دو سیم کارت و مزایا و معایب بررسی می...
بررسی جامع انواع سیم کارت رند با پیش شماره 0912
بلاگ | سیم کارت
بررسی جامع انواع سیم کارت رند با پیش شماره 0912
جالب است بدانید در دوران قدیم سیم کارت های رند جذاب و منحصر به فرد بودند. این موضوع باعث شده سیم کارت های رند از دیگر سیم کارت ها جدا شوند...
تعداد 3 نظر ثبت شده است
امتیاز کلی 4.7
2
1
0
0
0
شما چه امتیازی به "این مطلب" می دهید؟

  1. gaa***@gmail.com

    با عرض سلام خدمت شما بزرگوار. . . ببخشید،امکان خریدسیمکارت باکارت ملی شخصی که فوت کردن وجود داره؟برابعضی از انجام کارهای خودرو(که برگه سبزوکارتش بنام پدرمرحومم هست)،وارد اون سایت یا برنامه نمیتونم بشم.میزنه مشخصات صاحب سیمکارت و صاحب خودرو،یکسان نیست،یا . . . . !ازاینجورمشکلات دارم. امکان داره با کارت ملی پدرمرحومم،یک سیمکارت تهیه کنم؟ تشکرفراوان.

  2. عالی

    پاسخ :

    سلام همراه عزیز مای رند، وقت بخیر. خرسندیم که توانستیم رضایت شما را جلب کنیم. با سپاس از اعتماد و اظهار لطف شما به مجموعه مای رند. 💛🧡

  3. سلام ده سال است سیم کارت بنام منه سندش دردستم هست ولی همچنان مالک اصلی فروشنده است یک شخص بیکفایت در سیستم اسم مرا ثبت نکرده به دری هم زدم درست بشو نیست مشکل اینجاست که به همه ادارات این شماره را دادم دیگه نمیتونم از خیر سیمکارت بگذرم یکی مشکل میلیاردیشو حل میکنه ما هم تو یه سیم کارت گیر کردیم ۰۹۱۹۱۴۶۴۳۰۵

x
مای رند
قیمت گذاری سیم کارت
ثبت درخواست