یکی از مشکلات همیشگی سازمان ها و شرکت ها، ارتباط است. ارتباط بین پرسنل به سادگی برقرار نمیشود و در برخی موارد نیازمند به هزینه های زیادی است. ارتباط نیاز اساسی هر واحد به شمار میرود که میتواند تاثیر کاملا مستقیم و موثری بر عملکرد آن داشته باشد و حتی نبود آن موجب توقف و شکست پروژه های مختلف شود.
ارتباط یک بحث و کیفیت آن بحث دیگری است. گاه در شرکت ها و سازمان های بزرگ و کوچک از جهت التزام ارتباط و نبود آن، کارمندان مجبور به صرف هزینه های شخصی در کار میشوند و در برخی موارد با قبوض تلفن سنگین روبرو هستند که موجب شکایت و نارضایتی آنان میگردد. اپراتور ها برای رفع این مشکل مهم و رفع نیاز های ارتباطی سازمان ها، سیم کارت های سازمانی را عرضه میکنند که میتواند تا حد زیادی معضلات را برطرف سازد.
سیم کارت های سازمانی نسبت به سایر سیم کارت های موجود مزایای بسیاری دارد که میتواند نیاز یک واحد کوچک یا بسیار بزرگ را نیز مرتفع ساخته و مشکلات آنان را حل کند.مزیت اول این سیم کارت ها قیمت تمام شده آن است؛ به این صورت که مثلا شما اگر بخواهید ۱۰۰ سیم کارت معمولی خریداری کنید میبایست به میزان تک تک سیم کارت ها هزینه پرداخت کنید که از نظر قیمتی میتواند هزینه زیادی در پی داشته باشد. اما اگر مثلا همان ۱۰۰ سیم کارت را در قالب سیم کارت های سازمانی خریداری کنید تا حد زیادی در هزینه های خود صرفه جویی میکنید. در واقع اپراتور ها این سیم کارت ها را با قیمتی بسیار متفاوت نسبت به سایر سیم کارت ها به مشتریان عرضه میکنند.
قیمت تنها مزیت سیم کارت های سازمانی نیست. این سیم کارت ها بنا به خواست سازمان قابلیت پشت سر هم بودن را نیز دارند. مثلا چندین سیم کارت که فقط ۳ رقم انتهایی آنان متفاوت است را میتوانید از اپراتورها به عنوان سیم کارت سازمانی تهیه کنید.
از طرفی این سیم کارت ها قابلیت سطح دسترسی نیز دارند. مثلا میتوانید سیم کارت شماره الف را برای مدیر شرکت در نظر بگیرید که سطح دسترسی کاملی دارد و میتواند از بسته اینترنتی، پیامک و مکالمه بصورت کامل بهره ببرد و مثلا سیم کارت ب فقط امکان مکالمه داشته باشد. مزیت مهم بعدی در مورد این سیم کارت ها این است که مشترک میتواند بر اساس شماره های ۳ یا ۴ رقمی با سیم کارت های دیگر سازمان ارتباط برقرار کرده و به مکالمه یا ارسال پیام کوتاه بپردازد.
در مورد مالکیت این سیم کارت ها نیز باید به این مهم اشاره کرد که مالکیت تمام سیم کارت ها متعلق به سازمان سفارش دهنده است.
همچنین در مورد هزینه مکالمات سیم کارت های سازمانی نیز باید گفت که ارتباط میان سیم کارت های سازمان رایگان محاسبه میگردد! البته این نکته را نباید از یاد برد که لازمه این موضوع پرداخت آبونمان توسط شرکت یا سازمان مورد نظر است.
شاید جالب ترین امکان سیم کارت های سازمانی، قابلیت مکالمه گروهی آن باشد به طوری که بصورت همزمان چندین نفر به گفت وگو با هم بنشینند بدون این که شاهد افت کیفیت تماس باشند. این سیم کارت ها هم بصورت اعتباری و هم دائمی در اختیار سازمان های متقاضی قرار میگیرد و میتوانند با استفاده از آن مشکلات ارتباطی خود را به فراموشی بسپارند.
اولین اپراتور موبایل، با شبکهی گسترده پوشش دهی در ایران، این امکان را به سازمانها و شرکتها داده است که سیم کارتهای دائمی و اعتباری به صورت متمرکز در کنار تمامی خدماتی که تاکنون به مشترکین خود ارائه میداده تامین کند. اساسا اگر بخواهیم نقش کارکنان را در ایجاد روابط سازمانها با مشتریان خود و یا شرکای تجاریشان در نظر بگیریم، باید این مسئله مهم را با ارائه سیم کارت هایی با مالکیت سازمانی تکمیل کرده که یکی از راه حلهای موثر در راستای عملکرد مدیریتی و استمرار این ارتباطات است. این ارتباط میتواند در صورت بروز هرگونه اتفاقی اعم از تغییر سمت پرسنل یا جابجایی به بخش دیگر از بوجود آمدن مشکلات برای ارتباط سازمان جلوگیری نمود. در این طرح کارمندان به راحتی میتوانند با حفظ کردن حریم خصوصیشان این شماره ها را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهند.
از دغدغه اصلی مدیران شرکتها برقراری ارتباط تجاری با سایر شرکت های تجاری دیگر و یا کاربران است که این ارتباط در یک نهاد و شرکت یک موضوع مهم محسوب میشود. به همین منظور ایرانسل برای تامین نیاز نهادها به این سیم کارت ها، برای آنها اماکنی را به عنوان سیم کارتهای سازمانی قرار داده است. این سیم کارت ها در سه تنوع؛ اعتباری، دائمی و پیام رسان در دسترس شرکت ها است. و مدیران شرکت ها نیز میتوانند به طور دائمی و کامل بر ارتباطات شرکت خود نظارت کافی داشته باشند.
برای دریافت این سیم کارت ها باید درخواست رسمی خود را در سربرگ مرتبط با شرکت نوشته و به آدرس EB@mtnirancell.ir ایمیل نمایید. یا با مراجعه به سایت سیم کارت سازمانی ایرانسل فرم مربوط به درخواست را پر کرده و در انتظار تماس کارشناسان فروش ایرانسل باشید. این نکته را هم بدانید که در حال حاضر نمیتوان برای اقدام به خرید به نمایندگی ها و دفاتر ایرانسل مراجعه کرد.
مدارک مورد نیاز و الزامی برای خرید سیم کارت سازمانی نیز عبارت است از: کد اقتصادی و شناسه ملی، نامه رسمی درخواست سرویس مدنظر در سربرگ شرکت،تصویر کارت ملی نماینده شرکت، تصویر آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و آگهی آخرین تغییرات شرکت، آدرس و کد پستی سازمان و اصل معرفینامه فرد مراجعهکننده بهعنوان نماینده تامالاختیار شرکت در سربرگ رسمی با مهر و امضاء مجاز.
اپراتور سوم نیز با ارائه انواعی از سیم کارت های دائمی، اعتباری و دیتا این امکان را برای شرکت ها و مشتریان خود فراهم کرده تا بتوانند به خدمات سازمانی و منابع داخلی ،ارتباطی با سایر شرکت های تجاری بپردازند.
با خرید این سیم کارت ها توسط رایتل امکان ارائه شماره به سازمان در محدوده درخواستی، استفاده از طرحهای جذاب ویژه مشاغل خاص و استفاده از خدمات سازمانی ارائه شده بر بستر شبکه رایتل برای مشترکین سازمانی فراهم میشود. همچنین امکان مدیریت حساب سازمان از طریق سامانه کسب و کار من، انجام شارژ گروهی و پرداخت صورتحساب به صورت تجمیعی وجود خواهد داشت. جهت اشتراک سرویس با بخش فروش تجاری از طریق ایمیل B2B sales@rightel.ir تماس حاصل نمایید.
در صورت داشتن هرگونه سوالی در مورد سیم کارت های سازمانی کامنت بگذارید، مای رند پاسخگوی شماست.